Niwex misija

Naša misija je zadovoljstvo kupaca pružanjem najkvalitetnijih proizvoda za njihove potrebe.
KVALITET, PREDANOST, PROFESIONALIZAM i POUZDANOST naša su temeljna uvjerenja.

 

Iskustvo

kvalitet već 31 godinu

Konsalting

besplatne savjetodavne usluge

24/7 dostupna pomoć

telefon: +387 53 310 642 
e-mail: servis@niwex.ba

O nama

Osnovna djelatnost preduzeća Niwex d.o.o. je trgovinsko-proizvodna. Svoju poslovnu politiku usmjerava kako na domaće, tako i na inostrano tržište. Niwex d.o.o. je osnovan 1992. godine. Od nastanka pa do sada firma je prošla kroz niz promjena i transformisala se u savremeno, efikasno tržišno-orijentisano preduzeće koje u dinamičnom okruženju ostaje konkurentno odgovarajući na zahtjeve kupaca i velikog broja poslovnih partnera.

  Niwex d.o.o. danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće. Zapošljava 40 radnika i ima vlastite prodajno-proizvodne pogone.  Svoje poslovne aktivnosti obavlja u preko 5000 m2 poslovnog prostora.
  Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, tržištu nude kvalitetne i dugotrajne proizvode. Proizvodimo i nudimo široku paletu prozora i vrata, isključivo koristeći PVC profile njemačkog proizvođača VEKA i AL profile grčkog proizvođača ALUMIL, zatim AL ograde, garažna vrata, trakaste zavjese, venecijanere, žaluzine i komarnike.

   

  Niwex d.o.o. u sklopu svojih djelatnosti ima i prodaju koja obuhvata veliki broj proizvoda kao što su elektromaterijal, vodomaterijal, keramičke pločice i sanitariju, termomaterijal zatim veliki izbor podne zaštite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već uspješno sarađuje.

   

   Besplatna dostava širom BiH

   Kvalitet i stručnost

   ISO standard