Sjenila

Unutrašnja zaštita od svjetlosti i pogleda.

Zaštita od svjetlosti

Sjenila su unutrašnja zaštita od svjetlosti i neželjenih pogleda. Uz sjenila Vaš dom će postati ugodan i privlačan.

  Vrste sjenila

  Sjenila su funkcionalni dizajnerski elementi za modernu arhitekturu enterijera, fleksibilni, praktični i lijepi. Postoji više različitih rješenja Sjenila i to: venecijaneri, trakaste zavjese i rolo zavjese.

   Venecijaneri

   Venecijaneri su najjednostavnije rješenje za unutrašnju zaštitu od svjetlosti i pogleda. Prednost venecijanera je, prije svega, laka i brza ugradnja, minimalno održavanje i pristupačna cijena. Upotreba venecijanera je raznovrsna, a njihov raspon boja omogućava harmonično usklađivanje boja u prostoriji sa šarenim dodacima za stvaranje prijatne atmosfere po vašem ukusu.

    Trakaste zavjese

    Trakaste zavjese su dizajnirane za zasjenjenje velikih zastakljenih zidova, prozora ili za pregrađivanje velikih prostorija. Sa širokim spektrom materijala i nijansi boja možete sa stilom utisnuti harmoniju u svoju kancelariju i dom. Njihova antistatička svojstva, boja i stabilnost dimenzija zahtijevaju minimalno održavanje. Montaža je vrlo jednostavna i brza.

     Rolo zavjese

     Rolo zavjese su sve popularnije rješenje sjenčenja prostorija. Daju mogućnost postizanja savršenog ukupnog efekta sjenčanja vezan uz arhitektonski dizajn interijera, te su idealan dekorativan i praktičan dodatak. Širok raspon materijala i vrsta platna omogućava Vam da uskladite intenzitet sjenčanja i punu harmoniju boja. Raspoloživa platna su zebra, screen, black out, te standard. Rolo zavjese dostupne su u nekoliko varijanti ugradnje, uključujući zidnu montažu, ugradnju u plafon ili na okvir prozora. Izrađuju se kao slobodno viseće ili fiksirane sa vodilicama, te sa i bez kutije.