PVC ulazna vrata

Maksimalne performanse za cijeli život.

Dugotrajnost i kvalitet

Savremena PVC vrata imaju vijek trajanja od 20 i više godina. Stoga je vrlo važno da kvalitet profila i izrada novih vrata zadovoljavaju najviše zahtjeve. Grafiku je potrebno promjeniti.

  Veka profilni sistemi

  Sa VEKA profilnim sistemima možete se osloniti na najbolji kvalitet. VEKA sistemi se proizvode u Njemačkoj u najvišem mogućem kvalitetu profila (klasa A prema DIN EN 12608). Osiguravaju dugoročnu funkcionalnu pouzdanost i višedecenijski životni komfor. 

   SOFTLINE 70

   SOFTLINE 70 sistem za ulazna vrata sa osnovnom dubinom od 70 mm nudi optimalnu stabilnost i sigurnost tokom izrade i ugradnje zahvaljujući metalnim ojačanjima velikih dimenzija sa integrisanim spojnicama za ugaone zavarivanje. Klasičan dizajn sa elegantno zaobljenim ivicama čini ga idealnom dopunom prozorima od SOFTLINE 70 profila. Termički odvojeni prag jamči savršenu izolaciju čak i u donjem dijelu priključka. Ulazna vrata od profila SOFTLINE 70 mogu se ugraditi sa svim komercijalno dostupnim panelima za vrata. Dostupne su tri varijante vrata, i to sa krilom od 74 mm, srednjim krilom od 105 mm, te velikim krilom od 120 mm.

    SOFTLINE 76 

    SOFTLINE 76 za PVC-U ulazna vrata nudi savršen balans između energetske i ekonomske efikasnosti sa osnovnom dubinom od 76 mm. Povećane debljine vanjskog zida od 3,5 mm naglašavaju visoke standarde kvalitete u konstrukciji vrata i osiguravaju savršenu kvalitetu. Zahvaljujući smanjenom broju dijelova, SOFTLINE 76 nudi brojne prednosti u proizvodnji ulaznih vrata. 

     SOFTLINE 76 AL

     Sistem je dostupan i u varijanti sa AL oblogama. Dodatno, za SOFTLINE 76 dostupan je poseban profil skrivenog krila, koji omogućava jednostavnu izradu glavnih vrata pomoću panela za prikrivanje krila.

      SOFTLINE 82 

      SOFTLINE 82 je sistem visokih performansi za PVC-U ulazna vrata VEKA sa osnovnom dubinom od 82 mm. Zahvaljujući smanjenoj raznolikosti dijelova, nudi brojne prednosti prilikom obrade. Termički optimizirana geometrija krila za vrijednosti izolacije do Uf = 1,2 W/(m²K) i podni prag bez barijera sa termičkim prekidom ispunjavaju najviše zahtjeve za udobnost stanovanja i toplinsku izolaciju. Sistem je dostupan i u varijanti sa AL oblogama. Za SOFTLINE 82 dostupan je poseban profil skrivenog krila, koji omogućava jednostavnu izradu glavnih vrata pomoću panela za prikrivanje krila.

       SOFTLINE 82 AL

       Sistem je dostupan i u varijanti sa AL oblogama. Za SOFTLINE 82 dostupan je poseban profil skrivenog krila, koji omogućava jednostavnu izradu glavnih vrata pomoću panela za prikrivanje krila.

        Spektar boja